Κοινωνία

13 Απριλίου 2021 19:45 Τελευταία ενημέρωση : 13 Απριλίου 2021 20:05

Φονικό στη Μακρινίτσα: αίτημα για μεταφορά του δράστη σε ψυχιατρική πτέρυγα

Διάβασέ μου το...

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Γιατί οι γιατροί έκριναν ότι ο φερόμενος ως δράστης του φονικού στη Μακρινίτσα δεν πρέπει να βρίσκεται σε κελί με άλλους κρατούμενους.

Φονικό στη Μακρινίτσα: αίτημα για μεταφορά του δράστη σε ψυχιατρική πτέρυγα
-

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία της Λάρισας για τον φερόμενο ως δράστη του διπλού φονικού στη Μακρυνίτσα, διερευνώντας τον λόγο για τον οποίο κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 32χρονος, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οι σχετικές γνωματεύσεις για εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική από τις 15 Ιανουαρίου.

Με εισαγγελική εντολή ζητείται έρευνα για το ρόλο των αρμόδιων υπηρεσιών που χειρίστηκαν την υπόθεση και για τον εντοπισμό πιθανών λαθών και παραλείψεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 ο φερόμενος ως δράστης εξετάστηκε σήμερα από τους γιατρούς στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται και ζήτησαν την άμεση μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, καθώς η κατάσταση του δεν του επιτρέπει να βρίσκεται με άλλους κρατουμένους.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστεί και ο πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση μετά από αίτημα που κατέθεσε η υπεράσπιση του 32χρονου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Λεωφόρο Αθηνών

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Μυστήριο με την έγκυο γυναίκα

Δολοφονία Καραϊβάζ: η “ομάδα κρούσης” για τον εντοπισμό των εκτελεστών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ