Κοινωνία

02 Μαΐου 2021 17:15 Τελευταία ενημέρωση : 02 Μαΐου 2021 21:06

Πάσχα: Αρνιά σε μπαλκόνια και ταράτσες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Οι σούβλες στήθηκαν σε αυλές, πιλοτές, μπαλκόνια και πεζοδρόμια, ενώ  ο ουρανός σκεπάστηκε απο ένα σύννεφο αφρικανικής σκόνης και.... τσίκνας.

Πάσχα: Αρνιά σε μπαλκόνια και ταράτσες (εικόνες)
-



Σε μια μεγάλη γειτονιά μετατράπηκε όλη η χώρα, ανήμερα του Πάσχα. Οι σούβλες στήθηκαν σε αυλές, πιλοτές, μπαλκόνια και πεζοδρόμια και η γιορτή ξεκίνησε, ενώ ο ουρανός σκεπάστηκε απο ένα σύννεφο αφρικανικής σκόνης και.... τσίκνας !
 

Οι περισσότεροι κάτοικοι των πόλεων δεν μπορούσαν να επισκεφτούν την εξοχή λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα μέτρα που είναι σε ισχύμόνο για την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει η δυνατότητα συγκέντρωσης 9 ατόμων σε εσωτερικό χώρο, από 2 οικογένειες και έως 12 ατόμων σε υπαίθριο χώρο, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί το Πάσχα.

Μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα, επανακαθορίζεται από τις 23:00.

Πάσχα - ψήσιμο - ταράτσες - γειτονιές

Οι κυρώσεις

 1. Στα πρόσωπα που παραβιάζουν τον περιορισμό κυκλοφορίας του άρθρου 1, επιβάλλεται, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής, διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων ευρώ.

2. Ειδικώς στην περίπτωση που οποιοδήποτε πρόσωπο προβεί σε δήλωση ψευδών ή πλαστών στοιχείων ή σε έκδοση ψευδούς βεβαίωσης, επιβάλλεται με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής, διοικητικό πρόστιμο ύψους πεντακοσίων ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοπάρτι με γιατρούς και... χασίς

Κορονοϊός - ΕΟΔΥ: Χωρίς ενημέρωση την Κυριακή του Πάσχα

Amber Alert: Θρίλερ με την εξαφάνιση 15χρονου

Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ