Κοινωνία

07 Μαΐου 2021 13:30 Τελευταία ενημέρωση : 08 Μαΐου 2021 10:49

Ζάκυνθος: Γάζωζαν τον επιχειρηματία με καλάσνικοφ

Διάβασέ μου το...

«Οργώνεται» το νησί για να βρεθούν οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος: Γάζωζαν τον επιχειρηματία με καλάσνικοφ
-

Στις 11:30 περίπου το πρωί της Παρασκευής σκότωσαν εν ψυχρώ οι άγνωστοι δράστες τον επιχειρηματία στο κέντρο της Ζακύνθου.

Ο επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου είχε γίνει φονική ενέδρα και πέρυσι και στην οποία είχε σκοτωθεί η 37χρονη σύζυγός του, βρισκόταν σε γραφείο πολιτικού μηχανικού.

Μέσα στο γραφείο ήταν επίσης ο πολιτικός μηχανικός και ο αδελφός του.

Οι τουλάχιστον δύο δράστες έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια και αρχικά πυροβόλησαν δύο φορές για εκφοβισμό, γνωρίζοντας ότι ο στόχος τους είχε ασφάλεια.

Νεκρός - πυροβολισμοί - Ζάκυνθος

Ο άνθρωπος της ασφάλειας, που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, καλύφθηκε και τότε ο δεύτερος δράστης άνοιξε πυρ κατά του επιχειρηματία, με μακρύκαννο όπλο, πιθανότητα καλάσνικοφ.

Ο επιχειρηματίας πέθανε επί τόπου, δεχόμενος σφαίρα στο κεφάλι, ενώ επιπόλαια τραύματα φέρει και ο αδελφός του πολιτικού μηχανικού, ο οποίος και μεταφέρεται σε νοσοκομείο μεγαλύτερο από της Ζακύνθου.

Νεκρός - πυροβολισμοί - Ζάκυνθος

Οι δράστες, για τους οποίους υπάρχει φτωχή περιγραφή, διέφυγαν και λίγα λεπτά αργότερα το όχημά τους εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή Ρόιδο.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπλωθεί σε όλο το νησί, για να τους εντοπίσουν, ενώ Λιμενικοί έχουν ακροβολιστεί στις ακτές, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι δράστες να προσπαθήσουν να διαφύγουν από θαλάσσης, με ιδιωτικό σκάφος, αφού όπως όλα δείχνουν, το σχέδιό τους ήταν άρτια οργανωμένο.

Το όνομα του δράστη έχει εμπλακεί σε ληστεία «μαμούθ» που είχε γίνει στο νησί, όμως ποτέ δεν κατηγορήθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελευθερούπολη: βρέθηκε η σορός που εκλάπη από νεκροταφείο

Ενδιάμεσες εκπτώσεις με ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή

Συνεπιμέλεια: το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ