Κοινωνία

15 Μαΐου 2021 07:09 Τελευταία ενημέρωση : 17 Μαΐου 2021 16:40

Περιστέρι: Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης

Διάβασέ μου το...

Κατόπιν αιτήματος των οικείων της το "Χαμόγελο Του Παιδιού" προέβη σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της 17χρονης Μαγδαληνής.

Περιστέρι: Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης
-

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 17χρονης από το Περιστέρι. Πρόκειται για την Μαγδαληνή, ελληνικής καταγωγής, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 13/5/2021, στις 17:30, όταν και εθεάθη τελευταία φορά στο σπίτι της. Κατόπιν αιτήματος των οικείων της το "Χαμόγελο Του Παιδιού" προέβη σήμερα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδιού.

Η Μαγδαληνή Κ. έχει ύψος 1,57 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Tην ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού", όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Την Παρασκευή "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημέρωσε για την εξαφάνιση και μιας 13χρονης από την περιοχή της Κυψέλης. Παράλληλα, αναζητείται μια 16χρονη, η οποία εξαφανίστηκε από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Η περιπέτεια της Μαρίας Φ. και της Μαγδαληνής Κ., 17 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Μαρία Φ. και η Μαγδαληνή Κ. βρέθηκαν στην περιοχή της Κορίνθου, από διερχόμενο αστυνομικό. Ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δυο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε super market της περιοχής. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί η σπουδαία συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μια φορά υπήρξε πολύ καλά ενημερωμένη και συνέβαλε ουσιαστικά στο να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των οικογενειών των ανήλικων κοριτσιών, που τις αναζητούσαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσανατολικό: συνεχίζονται οι εχθροπραξίες για έκτη ημέρα

Η Κίνα προσεδάφισε ρομπότ στον Άρη

Καιρός: βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ