Κοινωνία

21 Ιουνίου 2021 08:13 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιουνίου 2021 08:44

Καιρός: Πού έφτασε τους 36,6 βαθμούς το θερμόμετρο

Διάβασέ μου το...

Σε ποιες περιοχές καταγράφηκαν οι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή της Πεντηκοστής.

Καιρός: Πού έφτασε τους 36,6 βαθμούς το θερμόμετρο
-


Μικρή άνοδο σημείωσε η θερμοκρασία την Κυριακή, με τον υδράργυρο να φθάνει τους 36,6 βαθμούς Κελσίου στα Τρίκαλα και να ξεπερνά τους 34 βαθμούς σε πολλά μέρη στην υπόλοιπη χώρα (Μακρακώμη Φθιώτιδας και Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας από 34,7, Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας 34,6, Στυλίδα Φθιώτιδας και Ωλένη Ηλείας από 34,5, Καλαμπάκα και Σπάρτη από 34,4), σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών-meteo. 

Τη Δευτέρα αναμένεται άστατος καιρός με βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. 

Meteo - καιρός

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 36 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 33 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. 

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά – Μάρκου: δεν καταγράφηκαν στην κατάθεση όσα είπε η Μυλωνοπούλου

Γλυκά Νερά - Δικηγόρος πιλότου: υπάρχουν στοιχεία που θα αποκαλύψει στον ανακριτή

Πετράλωνα - Καθαρίστρια: “την βίασε 7 φορές ο ένοικος του σπιτιού” (βίντεο) 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ