Κοινωνία

22 Ιουνίου 2021 18:23

Γλυκά Νερά - Μητέρα Καρολάιν: έχασα το παιδί μου, μην χάσω και το εγγόνι μου

Διάβασέ μου το...

Τι είπε ο συνήγρος της οικογένειας της δολοφονημένης μητέρας, αναφορικά με την επιμέλεια του εγγονιού της. Τι ανέφερε για τις σχέσεις της χαροκαμένης μάνας με την μητέρα του συζυγοκτόνου.

Γλυκά Νερά - Μητέρα Καρολάιν: έχασα το παιδί μου, μην χάσω και το εγγόνι μου
-

«Όταν μιλάμε για βρασμώ ψυχικής ορμής μιλάμε για αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος. Ένας άνθρωπος που κοιμάται δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι αιφνίδιο και δεύτερο, ποιου συναισθήματος; Είδατε εσείς έναν άνθρωπο να έχει το παραμικρό είδος ενσυναίσθησης αυτές τις 37 ημέρες ή έναν άνθρωπο με έντονο υποκριτικό ρόλο και σκηνοθεσία, που αποπροσανατόλιζε την οικογένεια και όπως πίστευε αποπροσανατόλιζε και την Αστυνομία», είπε στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά.

Την ώρα που ο συζυγοκτόνος ολοκλήρωνε την απολογία του, ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης μητέρας, είπε ότι ήταν συγκλονιστικό για την μητέρα της Καρολάιν ότι συνειδητοποίησε ότι «αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της», σημειώνοντας ότι οι γονείς της κοπέλας «δεν έχουν απαιτήσεις, θέλουν μόνο να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του παιδιού τους».

Σε ότι αφορά το μέλλον της κόρης του ζευγαριού, της ενός έτους Λυδίας, ο κ. Χαρμάνης είπε «εδώ μιλάμε για μια ευαίσθητη παιδική ψυχή. Δεν υπάρχουν αντιδικίες. Πρέπει να υπάρξει ένα κλίμα συνεργασίας ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για αυτό το παιδί. Όπως μου εκμυστηρεύθηκε η μητέρα της Καρολάιν, η σχέση με την μητέρα του δράστη ήταν άριστη και πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι».

Στην Εισαγγελέα ανηλίκων «εξέφρασα την θέληση μας, τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού, μέχρι τα 2-3 έτη της, η Λυδία να μείνει με την μητέρα της Καρολάιν, η οποία μου είπε "έχασα το παιδί μου, να χάσω και το εγγόνι μου; Θα είναι η χαριστική βολή αυτή"», επεσήμανε ο δικηγόρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Σταύρος Δογιάκης: βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας

Εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και την Κυριακή

Λαμία: περαστικός μπήκε στη φωτιά για να σώσει ηλικιωμένη (εικόνες)