Κοινωνία

28 Ιουνίου 2021 11:58 Τελευταία ενημέρωση : 28 Ιουνίου 2021 21:29

Γλυκά Νερά - Λυδία: η επιμέλεια ανατέθηκε στους γονείς της Καρολάιν

Διάβασέ μου το...

Η αποφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλαι της μικρής. Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Γλυκά Νερά - Λυδία: η επιμέλεια ανατέθηκε στους γονείς της Καρολάιν
-

Η εισαγγελική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας, της κόρης του μοιραίου ζευγαριού στα Γλυκά Νερά εξεδόθη λίγο πριν από τις 12:00 της Δευτέρας.

Αποφασίστηκε ότι η μικρή Λυδία, το 12 μηνών βρέφος, που έμεινε ορφανό μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα μείνει προσωρινά με την οικογένεια της μητέρας της, της άτυχης Καρολάιν. Παράλληλα, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένειά του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Αμφότερες οι πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε παραλία

Κρήτη: έκλεψαν 80 σπάνια πτηνά από μετόχι (βίντεο ντοκουμέντο)

Μετάλλαξη Δέλτα - Μόσιαλος: Γιατί πρέπει να ελεγχθεί η διασπορά της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ