Κοινωνία

22 Ιουλίου 2021 20:33 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουλίου 2021 00:42

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 13χρονης

Διάβασέ μου το...

Missing Alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση ανήλικης.

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 13χρονης
-

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 13χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, η Στέλλα-Νίκη εξαφανίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από τη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

"Στις 19/07/2021 βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη, η Στέλλα-Νίκη Θ. 13 ετών. Κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της σήμερα, 22/07/2021, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Στέλλα-Νίκη Θ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ασπρόμαυρο σορτς παντελόνι, μια ροζ μπλούζα και ένα ζευγάρι μαύρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Το θρίλερ είχε αίσιο τέλος το βράδυ της Παρασκευής, καθώς η 13χρονη βρέθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας και είναι καλά στην υγεία της.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Προφυλακιστέος ο 30χρονος

Μύκονος - Χαρδαλιάς: Απέδωσαν τα μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση

Πέθανε η Μάγια Λυμπεροπούλου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ