Κοινωνία

09 Αυγούστου 2021 13:12 Τελευταία ενημέρωση : 09 Αυγούστου 2021 15:10

Φωτιά στην Εύβοια: αναφορές για αγνοούμενους στα Ελληνικά

Διάβασέ μου το...

Έντονη ανησυχία μετά τις δηλώσεις συγχωριανλων ομάδας ανδρών οι οποίοι, έδιναν αγώνα με τις φλόγες, αλλά δεν είχαν δώσει σημεία ζωής επί ώες. Αίσιο τέλος στην αγωνία.

Φωτιά στην Εύβοια: αναφορές για αγνοούμενους στα Ελληνικά
-

‘Ώρες αγωνίας για την τύχη πέντε συγχωριανών τους έζησαν οι κάτοικοι στα Ελληνικά Ευβοίας, καθώς είχαν πολλές ώρες να επικοινωνήσουν μαζί τους και δεν γνώριζαν που βρίσκονται και αν ήταν όλοι καλά στην υγεία τους.

Οι πέντε άνδρες, όπως και πολλοί άλλοι από το χωριό, επιχειρούσαν μέσα στους πυκνούς καπνούς, σβήνοντας μικρές εστίες φωτιάς σε διάφορα σημεία της περιοχής, που έχει καλυφθεί από ένα τοξικό πέπλο αναθυμιάσεων από τις καύσεις δέντρων και πάσης φύσεως υλικών που κατατρώνε οι φλόγες στο πέρασμα τους.

Καθώς δεν είχαν δώσει σημάδια επί ώρες, υπήρχε διάχυτη ανησυχία για την τύχη των πέντε ανδρών, η οποία εντεινόταν καθώς και η επικοινωνία μέσω κινητών τηλεφώνων είναι προβληματική στην περιοχή.

Ευτυχώς, λίγο πριν απο τις 15:00 της Δευτέρας, όπως μεέδωσε η απεσταλμένη του ΑΝΤ1 στα Ελληνικά Εύβοιας, Πωλίνα Κολοκοτρώνη, οι πέντε άνδρες εντοπίστηκαν απο συγχωριανούς τους να σβήσουν μικρές εστες φωτιές και ειναι όλοι καλά στην υγεία τους..

Ειδήσεις σήμερα:

“Το ματς του θανάτου”: H ομάδα που επέλεξε να πεθάνει, παρά να σκύψει το κεφάλι στον Χίτλερ

Φωτιά στην Γορτυνία: σε διαθεσιμότητα αξιωματικός, μετά από καταγγελία για πολιτικό μέσο

Φωτιές - Κατερίνα Ιωαννίδου: ένα τεράστιο “συγγνώμη” στους γονείς του Βασίλη που χάθηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ