Κοινωνία

23 Σεπτεμβρίου 2021 19:54

Δανιηλίδης για αντιεμβολιαστές: Τους υποκινούν Χρυσαυγίτες, μοναχοί και αναρχοαριστεριστές

Διάβασέ μου το...

Ποιους "δείχνει" ο Δήμαρχος Συκεών, μιλώντας στον ΑΝΤ1,ως υπαίτιους της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης στη Θεσσαλονίκη.

Δανιηλίδης για αντιεμβολιαστές: Τους υποκινούν Χρυσαυγίτες, μοναχοί και αναρχοαριστεριστές
-

"Χρυσαυγίτες, μοναχοί και αναρχοαριστεριστές υποκινούν τους αντιεμβολιαστές στη Θεσσαλονίκη", τόνισε ο Δήμαρχος Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Ανώτερα και μεσαία στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, ακόμα και μέσα απο τις φυλακές, δίνουν την γραμμή των κινητοποιήσεων και τον επεισοδίων", εξήγησε ο δήμαρχος Συκεών

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον κ. Δανιηλίδη, λειτουργούν παραθρησκευτικές και παραεκκλησιαστικές οργανώσεις, οι οποίες συμβάλλουν, επίσης, ενεργά στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. 

"Σταθερά στο πλευρό των αντιεμβολιαστών στέκονται και Μονές στο Άγιο Όρος καθώς και μοναχοί σε σκήτες " πρόσθεσε ο δήμαρχος Συκεών.

Το εκρηκτικό μίγμα των αντιεμβολιαστών στη Θεσσαλονίκη συμπληρώνουν αναρχοαριστεριστές "οι οποίοι κάτω από άλλο πρίσμα, του δήθεν αντικρατισμού,  συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις και τα επεισόδια".

Ο κ. Δανιηλίδης, καταλόγισε, τέλος, "ευθύνες  τόσο στην Πολιτεία όσο και τους επιστήμονες" για το κίνημα των αντιεμβολιαστων στη Θεσσαλονίκη και το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Παπαευαγγέλου: 20000 ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα

Κορονοϊός - Βόρεια Ελλάδα: τοπικό lockdown σε τρεις περιοχές

Ατύχημα με καρτ: “ξύπνησε” ο μικρός Φώτης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ