Κοινωνία

15 Οκτωβρίου 2021 20:18 Τελευταία ενημέρωση : 15 Οκτωβρίου 2021 23:07

“Μπάλλος” – Χαλάνδρι: Καθίζηση στην Παπανικολή

Διάβασέ μου το...

Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στο Χαλάνδρι.

“Μπάλλος” – Χαλάνδρι: Καθίζηση στην Παπανικολή
-



Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Παπανικολή στο Χαλάνδρι, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΕΛΑΣ, έκλεισε η οδός Παπανικολή στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Ζαν Μωρεάς.

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου, καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έσπευσαν στο σημείο της οδού Παπανικολή, όπου έχει υποστεί καθίζηση το οδόστρωμα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Παράλληλα η δημοτική Αρχή βρίσκεται σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής, ώστε να ενημερωθεί για την αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά και για την ασφάλεια γενικότερα όλου του δρόμου.

Μπάλλος - Χαλάνδρι - Παπανικολή - καθίζηση

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χαλανδρίου αναφέρει: «Σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται ο Δήμος Χαλανδρίου προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην οδό Πανανικολή, αποκλειστικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής».

Μπάλλος - Χαλάνδρι - Παπανικολή - καθίζηση

Και στη συνέχεια τονίζει: «Η κυκλοφορία διακόπηκε το απόγευμα στο ύψος της Ζαν Μωρεάς στο ρεύμα της ανόδου, μετά από καθίζηση του οδοστρώματος. Στο σημείο εκτελούνταν έργα από συνεργείο της Περιφέρειας.

Μπάλλος - Χαλάνδρι - Παπανικολή - καθίζηση

Σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος με την αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι τα συνεργεία της Περιφέρειας θα επιστρέψουν άμεσα στο σημείο προς αποκατάσταση της ζημιάς».

Η ενημέρωση της Τροχαίας για το πού έχει διακοπή της κυκλοφορίας (19:30)

Ειδήσεις σήμερα: 

Δακτύλιος: Πότε τίθεται σε ισχύ – Τα οχήματα που θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Θεσσαλονίκη: Παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Δακτύλιος: Πότε τίθεται σε ισχύ – Τα οχήματα που θα κυκλοφορούν ελεύθερα