Κοινωνία

12 Νοεμβρίου 2021 10:20

Καιρός: Πού έδειξε κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος

Διάβασέ μου το...

Πού έδειξε το θερμότερο έως -3,4 βαθμούς Κελσίου. Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγωση από τον Τάσο Αρνιακό.

Καιρός: Πού έδειξε κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος
-

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να πέφτει τοπικά κάτω και από το μηδέν.

Αρνητικές θερμοκρασίες κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά σήμερα το πρωί, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Η απολύτως ελάχιστη θερμοκρασία του πρωινού σημειώθηκε στο Νευροκόπι (-3,4 βαθμοί Κελσίου) και ακολούθησαν η Κοιλάδα Κοζάνης (-3,2), το Περιθώρι Νευροκοπίου (-3,1), το Βαρικό Φλώρινας (-2,9), το Μεσόβουνο Κοζάνης (-2,8) και το Παρανέστι Δράμας (-2,8).

Καιρός - θερμοκρασία - Βόρεια Ελλάδα

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε στην εκπομπή του ΑΝΤ1Καλημέρα Ελλάδα την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών για το Σαββατοκύριακο.

Όπως είπε ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις στα δυτικά που βαθμιαία από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα λιακάδα με αραιές νεφώσεις.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση: 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Λουκίδης: πεθαίνουν ασθενείς από “λάθη” στην νοσηλεία στο σπίτι (βίντεο)

Πάτρα: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για προϊόντα “μαϊμού”

“Ενώπιος Ενωπίω”: ο Χρήστος Μάστορας, η αδελφή του και η Βόρεια Ήπειρος (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ