Κοινωνία

16 Νοεμβρίου 2021 10:51

“Το Πρωινό” - Χαλάνδρι: αποκαλύψεις από πρώην συντρόφους της 49χρονης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλάει για την “γνωριμία” του με την εικαστικό. Τι λένε στον ΑΝΤ1 τρεις άνδρες για την “απώλεια” δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τους λογαριασμούς τους.

“Το Πρωινό” - Χαλάνδρι: αποκαλύψεις από πρώην συντρόφους της 49χρονης (βίντεο)
-

Κάθε άλλο παρά καλή εντύπωση έχουν πρώην σύντροφοι της για την 49χρονη σήμερα εικαστικό, η οποία πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της, στο Χαλάνδρι.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή “Το Πρωινό”, που συνομίλησε μαζί τους, ο ένας σύντροφος, που είχε σούπερ μάρκετ σε νησί του Ιονίου, έχασε ότι είχε και δεν είχε, έμεινε χωρίς χρήματα και σήμερα για να συντηρηθεί εργάζεται σε γραφείο τελετών.

Ο άλλος σύντροφος αναφέρει ότι έχει υπογράψει εκείνος και έχουν δοθεί στην γυναίκα συνολικά 85.000 ευρώ, ενώ έχει ξοδέψει ακόμη πολλά χρήματα για εκείνη σε ρούχα και κοσμήματα.

Ο έτερος πρώην σύντροφος υποστηρίζει, σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου ό,τι εκείνος είναι που πληρώνει τις δόσεις για την αγορά του θηριώδους αυτοκινήτου τύπου τζιπ που οδηγεί η γυναίκα που προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιατρό στο Χαλάνδρι

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε και ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος είχε, όπως είπε, μια «γνωριμία» με την 49χρονησήμερα εικαστικό, λέγοντας πως η σχέση τους «διήρκεσε πολύ λίγο».

«Δεν γνώριζα τον γιατρό. Την κατηγορούμενη την έχω γνωρίσει» ανέφερε ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος είπε, σχετικά με τις κοινές φωτογραφίες τους, που είχε αναρτήσει η 49χρονη στο facebook, πως «δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο, δε χρειάζεται να το συζητάμε. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος όταν τη γνώρισα εγώ, τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Μιλάμε για πάνω από 15 χρόνια. Αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς αυτή την ιστορία… Έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή, που όλα μπορούν να συμβούν».

Ειδήσεις σήμερα:

Ασέλγεια: Ανήλικη κατήγγειλε τον θείο και νονό της

Φονικό τροχαίο στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Αρνητές κορονοϊού: εισαγγελική παρέμβαση για τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ