Κοινωνία

14 Δεκεμβρίου 2021 11:14 Τελευταία ενημέρωση : 14 Δεκεμβρίου 2021 15:24

Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά μετά από φωτιά σε σπίτι

Διάβασέ μου το...

Τραγωδία στο Καματερό, καθώς εντοπίστηκαν νεκρά δύο παιδιά μετά από πυρκαγιά σε δώμα διώροφης οικίας. Εγκαύματα υπέστη το 2χρονο αδερφάκι τους.

Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά μετά από φωτιά σε σπίτι
-

Τραγωδία σήμερα το πρωί στο Καματερό. Δύο ανήλικα αδέλφια, δύο αγόρια 12 και 13 ετών, ανασύρθηκαν νεκρά από την Πυροσβεστική από δώμα διώροφης οικίας επί της οδού Ιθάκης, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 9.51 το πρωί και στο σημείο μετέβησαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. 

Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα ακόμη ένα παιδί δύο ετών, αδελφάκι των δυο παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο, το οποίο διακομίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

ΝΕΚΡΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο δώμα, περίπου 50 τμ, έμενε μία πολύτεκνη οικογένεια Ρομά, με 13 παιδιά. Ο πατέρας ήταν αυτός που δήλωσε ότι τα παιδιά του που απανθρακώθηκαν, είναι αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών.

Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από κάποια εστία που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν αλλά λόγω του ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς το δώμα θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΝΕΚΡΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Για τα αίτια της πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.


Ειδήσεις σήμερα:

Γκύζη: Έκαναν “γυαλιά – καρφιά” δημοτικό σχολείο (εικόνες)

Ρέθυμνο: Μαθητής διακινούσε κάνναβη στο σχολείο του

Κακοκαιρία: Τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ