Κοινωνία

12 Ιανουαρίου 2022 10:39 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιανουαρίου 2022 13:58

#MeToo: Σήμερα η δίκη του προπονητή ιστιοπλοϊας

Διάβασέ μου το...

Η πρώτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση έφτασε το πρωί της Τετάρτης στις δικαστικές αίθουσες, με τη Σοφία Μπεκατώρου να βρίσκεται στο πλευρό της νεαρής ισιτοπλόου.

#MeToo: Σήμερα η δίκη του προπονητή ιστιοπλοϊας
-

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρώην προπονητής ιστιοπλοϊάς που κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης - τότε - αθλήτριάς του.

Ένα χρόνο μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στην Εισαγγελία και την αρχή του κινήματος  #MeToo στην Ελλάδα, η πρώτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έφτασε το πρωί της Τετάρτης στις δικαστικές αίθουσες, με τη Σοφία Μπεκατώρου να βρίσκεται  κοντά στη νεαρή κοπέλα.

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ - ΔΙΚΗ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ - ΔΙΚΗ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Συγκλονίζουν τα πλάνα της οικογένειας, που είναι πιασμένοι όλοι χέρι - χέρι, δημιουργώντας ένα τείχος.

Με αφορμή την καταγγελία που έκανε η «Χρυσή» Ολυμπιονίκης μας, η  νεαρή αθλήτρια της ιστιοπλοΐας είχε βρει την δύναμη να αποκαλύψει το δικό της μυστικό, που κρατούσε από τα 9 της χρόνια.

Από την πλευρά του, ο προπονητής, που είναι προφυλακισμένος, στις Φυλακές Τρίπολης, εδώ και έναν χρόνο, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας, κατά την απολογία του, πως διατηρούσε σχέση με την ανήλικη, εν γνώσει των γονιών της.

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα, αλλά διεκόπη για τις 26 του μηνός, όπως ανέφερε στο ρεπροτάζ της για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου:

Ειδήσεις σήμερα:

Οικονόμου για ακρίβεια: Άμεσα θα ανακοινωθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της

Euroleague: Η Αρμάνι πέρασε από την έδρα της Μπαρτσελόνα

Missing alert για 16χρονη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ