Κοινωνία

01 Φεβρουαρίου 2022 08:37 Τελευταία ενημέρωση : 01 Φεβρουαρίου 2022 20:21

Καμπουράκης: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο σπίτι του

Διάβασέ μου το...

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου.

Καμπουράκης: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο σπίτι του
-


Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη που σημειώθηκε τα ξημερώματα. 

Η έκρηξη έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει ο Δημήτρης Καμπουράκης στην Αργυρούπολη, όπου προκλήθηκαν προκλήθηκαν μικρές φθορές.

«Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο δημοσιογράφος, στον ΣΚΑΪ. Εξήγησε ότι εάν η πόρτα δεν ήταν ασφαλείας η φωτιά θα μπορούσε να μπει μέσα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου δεν μένει εκείνος αλλά η πεθερά του που ευτυχώς έλλειπε.

Ο κ. Καμπουράκης περιέγραψε ότι στο βίντεο φαίνεται ένας τύπος ο οποίος στάθηκε στο πλατύσκαλο με έναν σάκο και αφού έβαλε φωτιά, έφυγε τρέχοντας.

Tο ΚΚΕ με ανακοίνωσή του «καταδικάζει τις επικίνδυνες επιθέσεις με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και στο σπίτι του προέδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα, ενέργειες οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιηθούν για τον αποπροσανατολισμό, αλλά και για την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής».

«Η Ελληνική Λύση καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις κατά του κ. Καμπουρακη, του κ. Ντούμα κλπ. Η βία είναι πάντα καταδικαστέα και όχι «κατ’ επιλογή». Η παραβίαση του ιερού της εστίας όμως καθιστά τις συγκεκριμένες πράξεις άνανδρες και απεχθείς! Για άλλη μια φορά πάντως επιβεβαιώνεται ότι η Ν.Δ. έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ‘Σιναλόα’», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ιαπωνία: Μαχητικό F-15 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ

Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι την Τρίτη

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος μετά από οπαδική συμπλοκή