Θεσσαλονίκη

18 Φεβρουαρίου 2022 08:48 Τελευταία ενημέρωση : 18 Φεβρουαρίου 2022 11:46

Δολοφονία Άλκη: Η ώρα της αναγνώρισης των δραστών από τους φίλους του 19χρονου

Διάβασέ μου το...

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα βρεθούν σήμερα οι τέσσερις φίλοι του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε.

Δολοφονία Άλκη: Η ώρα της αναγνώρισης των δραστών από τους φίλους του 19χρονου
-


Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα βρεθούν σήμερα οι τέσσερις φίλοι του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, προκειμένου να γίνει η διαδικασία αναγνώρισης των 12 κατηγορουμένων για την υπόθεση.

Πρόκειται για τους δύο φίλους που τραυματίστηκαν κατά την δολοφονική επίθεση αλλά και άλλους δύο που κατάφεραν να ξεφύγουν.

Η διαδικασία της αναγνώρισης αναμένεται να γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το thestival.gr.

Η διαδικασία αποφασίστηκε, προκειμένου, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ευρήματα, όπως η λήψη DNA, να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός στο έγκλημα.

ΦΙΛΟΙ - ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ - ΓΑΔΑ

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα DNA, από το υλικό που βρέθηκε στα όπλα και τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν, στη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών.

ΦΙΛΟΙ - ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ - ΓΑΔΑ

Προφυλακίστηκε και ο 12ος κατηγορούμενος

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα και ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που μετέφερε την ομάδα των δραστών στο σημείο της δολοφονίας, επέμεινε στη θέση του πως δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στη φονική επίθεση

«Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν βγήκα. Γνωρίζω μόνον τον 25χρονο, οι άλλοι δύο μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να τους γνωρίζω. Δεν ήξερα αν είχαν κάτι στα χέρια τους», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 22χρονος.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Euroferry Olympia: Στο νοσοκομείο ένας επιβάτης (εικόνες)

Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια: κρίσιμες επαφές Μητσοτάκη

Ουκρανία - Σχοινάς: μεγάλες ροές προσφύγων, αν κλιμακωθεί η κρίση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO