Κοινωνία

30 Μαρτίου 2022 20:07 Τελευταία ενημέρωση : 30 Μαρτίου 2022 21:42

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Διάβασέ μου το...

Συνελήφθη η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
-

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών. Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Το όχημα με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που μετέφερε την 33χρονη από την Πάτρα, έφτασε, πριν από λίγη ώρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αμέσως μετά η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η 33χρονη πρόκειται να οδηγηθεί, πιθανότατα αύριο το πρωί, στον εισαγγελέα.

Θεοδωρικάκος: Η Αστυνομία κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα σε συνεργασία με τους εισαγγελείς

Ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στα social media μετά από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Σαρδέλη: η κεταμίνη είναι αναισθητικό για επεμβάσεις σε παιδιά 

Η  Χρυσάνθη Σαρδέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φαρμακολογίας του ΑΠΘ μιλώντας στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μιλώντας για την ουσία  κεταμίνη, η οποία εντοπίστηκε στην σορό του κοριτσιού, σημείωσε πως «η κεταμίνη είναι ένα βραχείας δράσης φάρμακο και δομικά ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων που μοιάζουν με παραισθησιογόνα, μάλιστα είναι και μία από τις ουσίες που χρησιμοποιείται ως φάρμακο βιασμού». 

«Στην χώρα μας η κεταμίνη έχει κτηνιατρικές χρήσει, κυρίως για την νάρκωση μεγάλων ζώων, όπως τα άλογα, αλλά χρησιμοποιείται και σε μικρής διάρκειας επεμβάσεις σε παιδάκια γιατί τους προκαλεί αμνησία και τα ακινητοποιούν». 

Λέων: η Τζωρτζίνα είχε βασανιστικό θάνατο

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, σημείωσε "πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας «ξεκλειδώνει» την έρευνα για τους θανάτους των αδελφών της, ενώ επεσήμανε πως η Τζωρτζίνα είχε βασανιστικό τέλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Τζωρτζίνα υπέφερε αρκετά».

Οργή έξω από το σπίτι στην Πάτρα

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, αφότου έγινε γνωστή η είδηση για την προσαγωγή και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Έξω από το σπίτι που μένει η οικογένεια Δασκαλάκη, επικρατεί αναβρασμός και αναστάτωση ενώ έχει συγκεντρωθεί και πλήθος δημοσιογράφων.

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου - σπίτι

«Να την κρεμάσουν και να περάσει όλη η Ελλάδα και κάθε ένας να την τιμωρεί» λέει οργισμένη μία γυναίκα στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ όλοι φωνάζουν «Ντροπή τα παιδιά».

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου - σπίτι

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου - σπίτι

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου - σπίτι

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου - σπίτι

Ειδήσεις σήμερα:

Μουντιάλ 2022: Απίστευτα επεισόδια μετά τον αποκλεισμό της Νιγηρίας (εικόνες)

Σαϊντού Καμαρά: Προσφυγή για το άσυλο με “όλο το σχολείο” στο πλάι του

Ανατρεπτικό “The 2Night Show” την Τετάρτη (εικόνες)