Κοινωνία

02 Ιουνίου 2022 18:51 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2022 08:07

Missing alert για 27χρονη

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 27χρονης. Ευτυχώς η αγωνία των δικών τηε ανθρώπων έληξε λίγες μέσα σε λίγες ώρες.

Missing alert για 27χρονη
-

«Η περιπέτεια της Αριστέας – Χαραλαμπίας Τόλιου, 27 ετών, έληξε σήμερα 2/6/2022 βραδινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Αριστέα – Χαραλαμπία Τόλιου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία της. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αριστέα – Χαραλαμπία Τόλιου και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ο Ant1news,gr, έγραφε:

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 27χρονης από την περιοχή της Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού":

"Στις 02/06/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Γλυφάδας η Αριστέα – Χαραλαμπία Τόλιου, 27 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αριστέας – Χαραλαμπίας Τόλιου στις 02/06/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αριστέα – Χαραλαμπία Τόλιου έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple".

Ειδήσεις σήμερα:

Σύλληψη νηπιαγωγού για σεξουαλική παρενόχληση 5χρονης

Χειροπέδες σε γιατρό για “φακελάκι”

Αυτοκτονία γυμναστή - Αλεξόπουλος: Η φερόμενη ως υπαίτιος ήταν στο πάρτι με την Μπίκα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ