Κοινωνία

09 Αυγούστου 2022 09:01 Τελευταία ενημέρωση : 09 Αυγούστου 2022 11:26

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σήμερα απολογείται ο 22χρονος

Διάβασέ μου το...

Ο 22χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια δυο προθεσμίες.

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σήμερα απολογείται ο 22χρονος
-


Σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 22χρονος υπήκοος Πακιστάν που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι την 1η Αυγούστου. Ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια δυο προθεσμίες, καθώς ο αυτεπαγγέλτως διορισμένος δικηγόρος του, ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί για τη δικογραφία της υπόθεσης.

Ο 22χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Βόρεια Μακεδονία και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε τη 17χρονη, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα δακτυλικά αποτυπώματα που εξετάστηκαν από την αστυνομία, προκύπτει ότι ανήκουν σε δύο διαφορετικά ονόματα και ο άνδρας έχει τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης δηλωμένες στην αστυνομία. Έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχει καταθέσει και δύο αιτήσεις ασύλου που απορρίφθηκαν επειδή ο φάκελος ήταν ελλιπής.

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρινίζουν ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Νότια Κορέα: Πρωτοφανείς βροχοπτώσεις προκάλεσαν χάος (εικόνες)

Τραμπ: Πράκτορες του FBI πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Χωρίς Παπαγιάννη και Σλούκα με Ισπανία


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ