Κοινωνία

19 Σεπτεμβρίου 2022 06:36 Τελευταία ενημέρωση : 19 Σεπτεμβρίου 2022 11:00

“Καλημέρα Ελλάδα”: Παράσυρση γυναίκας με εγκατάλειψη.... “στον αέρα” της εκπομπής (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μιλούσε από την Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, σε απευθείας μετάδοση, ένας οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε τραυματισμένη μια πεζή.

“Καλημέρα Ελλάδα”: Παράσυρση γυναίκας με εγκατάλειψη.... “στον αέρα” της εκπομπής (βίντεο)
-

Συγκλονιστική ήταν η πρωινή ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με την Θεσσαλονίκη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς την ώρα που η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, λίγα μέτρα δίπλα της ο/η οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε μια γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο. 

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους. 

Καλημέρα Ελλάδα - παράσυρση πεζού - Θεσσαλονίκη

Η δημοσιογράφος ζήτησε να διακοπεί η απευθείας μετάδοση για να μπορέσει να καλέσει το EKAB και μαζί με τον τεχνικό του ΑΝΤ1 έσπευσαν δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούσαν. 

Παρακολουθήστε το ανατριχιαστικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ η γυναίκα παρέμενε στην άσφαλτο, εν αναμονή των διασωστών και του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, σε νέα σύνδεση, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ενημέρωσε πως η πεζή είχε τραυματιστεί και είχε πόνους κυρίως στα πόδια της.

Σε νεότερη σύνδεση, η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 μετέφερε και νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της 39χρονης γυναίκας, αναφέροντας πως φέρει χτυπήματα και στα δύο πόδια της, κυρίως όμως στο αριστερό.

Η γυναίκα, που εργάζεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" για να λάβει την δέουσα ιατρική φροντίδα.

Ο οδηγός του οχήματος αναζητείται από την Αστυνομία.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες την Δευτέρα

Eurobasket: ο MVP και η θέση της Εθνικής Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ