Κοινωνία

13 Οκτωβρίου 2022 13:24 Τελευταία ενημέρωση : 13 Οκτωβρίου 2022 19:15

Βιασμός στον Κολωνό - Γιος 53χρονου: η ανάρτηση για το “κτήνος” και την απόλυση του

Διάβασέ μου το...

Τι είπε για όσα κατηγορούν τον πατέρα του αλλά και για την απόλυσή του από την εργασία του μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση.

Βιασμός στον Κολωνό - Γιος 53χρονου: η ανάρτηση για το “κτήνος” και την απόλυση του
-


Την απόφαση να απολύσει τον γιο του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό και είναι προφυλακισμένος, έλαβε η εφημερίδα στην οποία εργαζόταν.

Ο δημοσιογράφος εργαζόταν στην εφημερίδα ως διπλωματικός συντάκτης και την Δευτέρα του ανακοινώθηκε ότι απομακρύνεται από τη θέση του χωρίς κάποια περαιτέρω εξήγηση.

Ο ίδιος πήρε θέση για όσα συμβαίνουν τόσο με τον πατέρα του αλλά και την απόλυση του από την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν.

Διαβάστε ακόμη:


Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του 53χρονου αναφέρει:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Κολωνός - 53χρονος - γιος - ανάρτηση 

Στην ανάρτηση και τις κατηγορίες του Παναγιώτη Μίχου, σχετικά με την απόλυσή του από την εφημερίδα «Το Βήμα» απαντά η Alter Ego.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση. Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου.

Διαβάστε ακόμη:


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Τροχαίο - Κρήτη: 17χρονη στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ