Κοινωνία

01 Φεβρουαρίου 2023 17:52

Θεοδωρικάκος - Αστυνομία: Το πόρισμα της έρευνας για τον έλεγχο στην παρέα του γιού του

Διάβασέ μου το...

Που κατέληξε ή έρευνα που έγινε από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από δημσιεύματα για άνωθεν παρέμβαση στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Θεοδωρικάκος - Αστυνομία: Το πόρισμα της έρευνας για τον έλεγχο στην παρέα του γιού του
-

Ύστερα από γραπτή εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δόθηκε την 26 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό ελέγχου 4 ατόμων, την 21 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η έρευνα, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με αυτό, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης και Αναστασιάδης στο Μάτι για το Πάρκο Μνήμης (εικόνες)

Σορβατζιώτης: Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης συμφώνησαν για διαζύγιο και “αμέσως” αρρώστησε η Τζωρτζίνα

Βύρωνας: Εντοπίστηκε ο “μαϊμού” αστυνομικός που έκανε ελέγχους σε πολίτες