Κοινωνία

22 Μαΐου 2023 06:54 Τελευταία ενημέρωση : 23 Μαΐου 2023 06:03

Missing alert για την εξαφάνιση 29χρονου

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση του νεαρού άνδρα που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Πότε και πού χάθηκαν τα ίχνη του. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Missing alert για την εξαφάνιση 29χρονου
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός νεαρού άνδρα από την περιοχή του Διονύσου Αττικής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας του Missing Alert και στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του 29χρονου.

Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού":

"Στις 21/5/2023, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Διονύσου Αττικής  ο Βύρων Μπασάτης, 29 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 21/5/2023  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του. 

Συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο καθώς είναι άτομο με αναπηρία και βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Βύρων Μπασάτης έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος , έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Κυκλοφορούσε με μαύρο ποδήλατο".

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ ".

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Ποιοι εκλέγονται από τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ