Κοινωνία

03 Ιουνίου 2023 07:45

Τραμ: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια το Σάββατο

Διάβασέ μου το...

Τι θα ισχύσει για τα δρομολόγια του τραμ του Σάββατο και ποιες ώρες θα αλλάξουν.

Τραμ: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια το Σάββατο
-

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ θα υπάρξουν το Σάββατο 3 Ιουνίου λόγω της διεξαγωγής του 1ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, το Σάββατο από τις 20:00 έως τις 23:00 τα δρομολόγια στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη -Σύνταγμα» θα εκτελούνται στα τμήματα Σύνταγμα-Νέος Κόσμος & Πικροδάφνη-Παναγίτσα. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν θα εξυπηρετούνται οι στάσεις «Μπακνανά», «Αιγαίου», «Αγίας Φωτεινής», «Μεγάλου Αλεξάνδρου», «Αγία Παρασκευή», «Μηδείας Μυκάλης», «Ευαγγελική Σχολή» και «Αχιλλέως και Αμφιθέας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «1ος Ιστορικός Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Νέας Σμύρνης» το Σάββατο 3-6-2023 και κατά τις ώρες 19:00΄ έως 23:30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εφέσου και Αχιλλέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Δήμου Νέας Σμύρνης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Ειδήσεις σήμερα:

Άστατος καιρός με τοπικές μπόρες το Σάββατο

Άλιμος: Φωτιά από εμπρησμό σε κατάστημα με έπιπλα (βίντεο)

Σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ινδία: Εκατοντάδες οι νεκροί (εικόνες)