Ποδόσφαιρο

23 Ιανουαρίου 2014 15:22

Συνεχίζει τις προσπάθειες για στόπερ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την εύρεση κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Μίτσελ επιμένει στην απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ που θα προσφέρει άμεσα στην ομάδα.

-



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ισπανός τεχνικός προτιμά την ισπανική αγορά και τα ονόματα του Σέρχιο Σάντεθ της Μάλαγα και του Ιβάν Μαρκάνο της Ρούμπιν Καζάν βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή «ερυθρόλευκης» λίστας. Οι πρωταθλητές κινούνται για τον δανεισμό ενός εκ των δύο ποδοσφαιριστών με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Αν δεν βρεθεί η κατάλληλη λύση, τότε ο Ολυμπιακός θα εντάξει από τώρα τον Τάσο Αυλωνίτη στο δυναμικό του, βλέποντας και πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο αρχηγός ήταν από τους κορυφαίους των πρωταθλητών στα δύο τελευταία ματς και δείχνει ξανά πως μπορεί να αποτελέσει μία βασική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Στην Ελλάδα αναμένεται ο Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ, προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο 23χρονος Νορβηγός μέσος θα δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη και να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι για την προετοιμασία.

Στο μεταξύ, ο βελγικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Τζόναθαν Λεζάρ αποκάλυψε στον πρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης ότι έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι στη Μαλίν και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)