Ποδόσφαιρο

13 Απριλίου 2014 14:02

Η «ερυθρόλευκη» γιορτή για το 41ο

Η ώρα της στέψης έφτασε για τον Ολυμπιακό.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η γιορτή για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι στο γήπεδο Καραϊσκάκη με διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υψώσει στον ουρανό του Πειραιά το κύπελλο του πρωταθλητή. 

Πριν από την φιέστα όμως υπάρχει και αγώνας. Ο Απόλλων μπορεί να «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα, όμως η νίκη είναι μονόδρομος και για τους παίκτες του Μίτσελ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Ρομπέρτο στο τέρμα και τους Τόρες, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ να συνθέτουν την γραμμή οπισθοφυλακής. Ο Εντινγκά θα είναι ο παρτενέρ του Μανιάτη στη μεσαία γραμμή και στα άκρα θα τοποθετηθούν ο Φουστέρ με τον Κάμπελ. Ο Χαβιέ Σαβιόλα θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Ιμπαγάσα, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Πέρεζ, Σάμαρης και Βαλντέζ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)