Μπάσκετ

10 Δεκεμβρίου 2016 15:31

Δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Χάκετ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι ο τραυματισμός του 29χρονου γκαρντ του Ολυμπιακού στο ματς με την Ούνιξ Καζάν ήταν πολύ σοβαρός.

Δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Χάκετ
-

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Ντάνιελ Χάκετ, αφού θα χρειαστεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να μείνει εκτός γηπέδων, τουλάχιστον για δύο μήνες.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 29χρονος Ιταλός γκαρντ, που τραυματίστηκε ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα με την Ούνιξ, έδειξαν πως υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπίσθιων μηριαίων.

Έτσι θα χάσει τα τρία ντέρμπι του Ιανουαρίου με τον Παναθηναικό (για την Euroleague και τον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΣΕΦ, καθώς και για το ματς πρωταθλήματος δύο εβδομάδες αργότερα στο ΟΑΚΑ. Επίσης θα απουσιάσει από τα υπόλοιπα ματς του Δεκεμβρίου: στην Euroleague με Ζαλγκίρις (εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εντός), Μπάμπεργκ (εκτός) και Φενέρμπαχτσε (εντός) και στο πρωτάθλημα με Ρέθυμνο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Προμηθέα (εντός) και Κύμη (εκτός).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos