Μπάσκετ

12 Ιουνίου 2018 15:34

Θα ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ο Χάκετ;

Τι αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον αγαπημένο της εξέδρας των Πειραιωτών. Το συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ και το «opt out» που μπορεί να τον ξαναφέρει στο λιμάνι.

Θα ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ο Χάκετ;
-

Μία δήλωση σε ιταλικά ΜΜΕ, με την οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αυτό το καλοκαίρι, έκανε ο Ντάνιελ Χάκετ, προς ικανοποίηση των φιλάθλων των «ερυθρόλευκων» που εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για τον Ιταλό γκαρντ.

Ο Χάκετ αγωνίστηκε στη Μπάμπεργκ, ως συμπαίκτης του Νίκου Ζήση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά μπορεί να αποχωρήσει από το γερμανικό σύλλογο, αν λάβει πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στη Euroleague.

Στη Euroleague φέτος, ο Χάκετ είχε 9,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ μέσο όρο με 36.9% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

Ο Ιταλός διεθνής γκαρντ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι «έχω συμβόλαιο σε ισχύ, αλλά παράλληλα διατηρώ το δικαίωμα να κάνω "opt out" από τη συμφωνία, αν λάβω πρόταση από ομάδα της EuroLeague. Πρέπει να μιλήσω με το μάνατζέρ μου, αλλά έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές μου. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στο εξωτερικό και ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκτός Ιταλίας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)