Ποδόσφαιρο

14 Μαρτίου 2017 12:40

Αποκαλύψεις Μέσι και Σουάρες για το τι κάνουν και οι δύο στην… τουαλέτα

Text to Speech

Για πολύ προσωπικά ζητήματα μίλησαν οι δύο άσοι της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη που παραχώρησαν σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ουρουγουάης.

Αποκαλύψεις Μέσι και Σουάρες για το τι κάνουν και οι δύο στην… τουαλέτα

Η συζήτηση του Ουρουγουανού δημοσιογράφου του Canal 10 με τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες κυλούσε ομαλά. Ηταν μια “ανάλαφρη” συνέντευξη, με ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική ζωή των δύο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, για κινηματογράφο, μαγειρική, αυτοκίνητα.

Η είδηση, όμως, βγήκε όταν ο δημοσιογράφος έθεσε ερωτήματα περί... τουαλέτας! Εκεί οι δύο συμπαίκτες διαπίστωσαν με έκπληξη ότι έχουν την ίδια συνήθεια: ό,τι οι περισσότεροι άνδρες στον κόσμο κάνουν όρθιοι, ο Μέσι και ο Σουάρες το κάνουν καθιστοί. Και δεν αναφερόμαστε στο ντους!

«Σοβαρά μιλάς; Κι εσένα σου αρέσει να κάθεσαι; Κι εμένα το ίδιο!» είπε ο Μέσι όταν άκουσε πρώτος την απάντηση του Νεϊμάρ!

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα άρεσε και στους δύο, αφού... επεκτάθηκαν και σε λεπτομέρειες: «Είναι πιο άνετα έτσι. Ειδικά όταν σηκώνεσαι το πρωί και είσαι ακόμα με τα μάτια κλειστά, αράζεις εκεί και όλα είναι μια χαρά»! Εκτός από το γήπεδο, λοιπόν, όπου αποτελούν τα δύο τρίτα της ασυναγώνιστης τριπλέτας MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) οι Μέσι και Σουάρες βρίσκονται με... κλειστά μάτια και στο μέρος όπου ακόμα κι οι βασιλείς πηγαίνουν μόνοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO