Ποδόσφαιρο

24 Οκτωβρίου 2018 20:07

“Τελειώνει” ο Σκίμπε από την εθνική ομάδα

Text to Speech

Ο Μίκαελ Σκίμπε μετράει αντίστροφα για την λύση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ που φαίνεται να καταλήγει σε Έλληνα προπονητή. Τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι.

“Τελειώνει” ο Σκίμπε από την εθνική ομάδα

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα του προπονητή στην εθνική ομάδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίκαελ Σκίμπε θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, μετά την αρνητική εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια του Nations League, με την ομοσπονδία να βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό τεχνικό για το ύψος της αποζημίωσης του.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει μέσα στον Νοέμβριο την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11), στα δύο τελευταία παιχνίδια για την διοργάνωση και όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας θα είναι Έλληνας προπονητής.

Τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι για την ΕΠΟ είναι του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άγγελου Αναστασιάδη και του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου.

VIDEO