Αλλα αθλήματα

13 Νοεμβρίου 2018 10:35

Σπάνιο γράμμα της Κορίνας για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Text to Speech

Από τις ελάχιστες φορές που η σύζυγος του πιλότου της Formula 1 μιλά για τον τραυματία, η κατάσταση της υγείας του οποίου παραμένει μυστήριο.

Σπάνιο γράμμα της Κορίνας για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Σε μία σπάνια κίνηση προχώρησε η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, δίνοντας μία εικόνα της κατάστασής της υγείας του.

Η 49χρονη Κορίνα, που είναι παντρεμένη με τον πιλότο της Formula 1 τα τελευταία 23 χρόνια έκανε λόγο για «μαχητή» που δεν θα «εγκαταλείψει ποτέ» σε ένα εγκάρδιο γράμμα που έστειλε στον Γερμανό μουσικό Sascha Herhenbach, ο οποίος έγραψε τραγούδι προς τιμήν του τραυματία, το οποίο τιτλοφορείται «Γεννημένος για να μάχεται» (Born To Fight).

Ο συνθέτης εξέφρασε την έκπληξή του που έλαβε χειρόγραφο σημείωμα από την Κορίνα Σουμάχερ, που του έγραψε: «Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας. Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει».

Ο συνθέτης μίλησε για το περιεχόμενο του γράμματος που έλαβε στα γερμανικά ΜΜΕ. Δεν είπε, ωστόσο, πότε γράφτηκε το γράμμα, αλλά το κομμάτι το έγραψε το 2014, ένα χρόνο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ.

Η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελεί μυστήριο, αφού μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο έχει εξαφανιστεί από τα κοινά, ενώ ακόμα και η τοποθεσία όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία του είναι άγνωστη. Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

VIDEO