Μπάσκετ

14 Φεβρουαρίου 2019 17:58

Ολυμπιακός: “μπλόκο” σε Γιαννακόπουλο και διαιτητές

Text to Speech

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την αναμέτρηση του... ενός ημιχρόνου, στο ΟΑΚΑ. Η απάντηση του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: “μπλόκο” σε Γιαννακόπουλο και διαιτητές

“Απαγορευτικό” για Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης, του ενός ημιχρόνου, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει».

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: κράτος δεν είναι ο Ολυμπιακός

Λιτή ήταν η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Να ενημερώσουμε τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός πως το Κράτος ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός. Κράτος υπάρχει, νόμοι υπάρχουν και είμαστε βέβαιοι πως θα τους βρουν μπροστά τους».

Τον... ημιτελή ημιτελικό σχολίασε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τονίζοντας πως «η ΓΓΑ δεν μπορεί να έχει ρόλο διαιτητή ανάμεσα σε αντικρουόμενα συμφέροντα και σε τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν το άθλημα». 

VIDEO