Αθλητικά

18 Ιουνίου 2019 13:28

Το γλυκόπικρο “αντίο” του Μπακασέτα στην ΑΕΚ (εικόνα)

Διάβασέ μου το...

Ο Τάσος Μπακασέτας θα συνεχίσει την καριέρα του Αλάνιασπορ και αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Το γλυκόπικρο “αντίο” του Μπακασέτα στην ΑΕΚ (εικόνα)
-

Με πλήρη μυστικότητα μετέβη ο Τάσος Μπακασέτας στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Αλανιασπόρ. Δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει φίλους και συμπαίκτες κι έτσι το έκανε το βράδυ της Δευτέρας (17/6) με μήνυμά του στο Facebook.

Ο «Μπάκα» ευχαρίστησε προπονητές, παίκτες και όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους οποίους συνεργάστηκε, ομολόγησε ότι το «αντίο» δεν ήταν όπως το περίμενε, αλλά ολοκλήρωσε ανανεώνοντας το ραντεβού του: «Εις το επανιδείν»!

Αναλυτικά η δημοσίευση του Μπακασέτα:

 «Ακόμα κ σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μου αλλα οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!!

Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή ν αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους. Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστής αλλα ολο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη κ επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!! Αγάπησα κ θ/αγαπω αυτή την ομάδα γιατί εκτός τ ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής,έγινα ακομα καλύτερος ανθρωπος!

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, την διοίκηση και όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά, τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά αλλα κ η ομάδα. Τους αφανεις ηρωες: Τον Μπούρου, τον Κάρβου τον Σταθα, τον Διονύση, τον Παναγιώτη, τον Ανδρεα, τον Αλέξη, τον Μητσι, τον Γιωργακη, τον Σπύρο, τον Πανουργιά, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Χρυσοστομο, τον Μουλινο, τον Μουλινο τζούνιορ, τον Κωτσή και τον κύριο Παναγιωτάρα που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!!

Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ότι κ αν έχει γίνει κ ότι κ αν έγινε,έτσι μου αξίζει να φυγω κ τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!!

Εις το επανιδείν!!»

Μπακασέτας - ΑΕΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ