Αθλητικά

25 Ιουνίου 2019 13:37

Συμφώνησαν Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα

Διάβασέ μου το...

Για επιστροφή του Βραζιλιάνου κάνει λόγο ο αθλητικός τύπος της Καταλονίας.

Συμφώνησαν Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα
-

Η μεγάλη επιστροφή! Ο Νεϊμάρ φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως σχετικά αναφέρει σήμερα η αθλητική εφημερίδα «Sport» της Βαρκελόνης, σημειώνοντας ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «μπλαουγκράνα» για να επιστρέψει στο «Καμπ Νου». Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ συμφώνησε σε όλους τους όρους που έβαλε ο ισπανικός σύλλογος, χωρίς καν να υπάρξει διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με μάλιστα με το ρεπορτάζ αυτό, ο διεθνής άσος θα δεχθεί σημαντική μείωση των αποδοχών του για να κλείσει η συμφωνία. Συγκεκριμένα από τα 36.8 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει το χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να υποχωρήσει στα 24 εκατ. ευρώ.

Οι Καταλανοί προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ και τον Φιλίπε Κουτίνιο ως αντάλλαγμα προκειμένου να πείσουν την Παρί να συναινέσει στην παραχώρησή του. Εκτός, όμως, από τον Κουτίνιο, οι «μπλαουγκράνα» προτείνουν ως ανταλλάγματα και τους Σαμουέλ Ουμτιτί και Ιβάν Ράκιτιτς. Όμως, σε περίπτωση που η Παρί επιλέξει παραπάνω από ένα έμψυχα ανταλλάγματα, τότε το χρηματικό ποσό θα πέσει αρκετά κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός έφυγε από τη Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2017, έχοντας κοστίσει 222 εκατ. ευρώ. Με την Παρί έχει ο Νεϊμάρ έχει παίξει σε 58 ματς, έχει σημειώσει 51 γκολ, ενώ μετρά 29 ασίστ. Με τη Μπαρτσελόνα από το 2013 μέχρι το 2017 είχε 186 συμμετοχές, σημείωσε 105 γκολ, ενώ μοίρασε 76 ασίστ.