Αθλητικά

15 Ιουλίου 2019 15:22

Παρελθόν ο Αναστασιάδης απο την Εθνική Ομάδα

Διάβασέ μου το...

Ποιοί άλλοι αποχωρούν μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Παρελθόν ο Αναστασιάδης απο την Εθνική Ομάδα
-

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, όπου και οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Το «ποτήρι ξεχείλισε» μετά την εντός έδρα ήττα από την Αρμενία (2-3) στο ΟΑΚΑ στις 11 Ιουνίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2020. Εκείνο το βράδυ, Παπασταθόπουλος κατά κύριο λόγο και Μανωλάς ήρθαν σε σύγκρουση με τον 65χρονο τεχνικό, με το ρήγμα που δημιουργήθηκε να προοιωνίζεται και το τέλος του Αναστασιάδη στον πάγκο. 

Μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσει και όλο το επιτελείο του, δηλαδή, ο βοηθός του, Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Αγγελος Μπασινάς.

Το «ποτήρι ξεχείλισε» μετά την εντός έδρα ήττα από την Αρμενία (2-3) στο ΟΑΚΑ στις 11 Ιουνίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2020. Εκείνο το βράδυ, Παπασταθόπουλος κατά κύριο λόγο και Μανωλάς ήρθαν σε σύγκρουση με τον 65χρονο τεχνικό, με το ρήγμα που δημιουργήθηκε να προοιωνίζεται και το τέλος του Αναστασιάδη στον πάγκο. Πλέον, απομένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις με τον Άγγελο Μπασινά (τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων) και Στέλιο Γιαννακόπουλο (άμεσος συνεργάτης), με τις πληροφορίες να τους θέλουν να απομακρύνονται κι αυτοί.

Η Εθνική ομάδα πλέον είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή και από την χώρας μας έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Τραϊανού Δέλλα που θα μπορούσαν κάλλιστα να απασχολήσουν την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ωστόσο, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αναλάβει ξένος προπονητής.