Αθλητικά

18 Ιουλίου 2019 23:19

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κοεντράο

Διάβασέ μου το...

Έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο Πορτογάλος αμυντικός για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κοεντράο
-

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Πορτογάλο διεθνή ακραίο αμυντικό Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίο αναμένεται το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδας. 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε, ο Αμπέλ Φερέιρα εισηγήθηκε με θέρμη την απόκτησή του και το θέμα πήρε το δρόμο του, με τις δύο πλευρές να φτάσουν σε αρχική συμφωνία, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί όταν ο Ίβηρας άσος περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. 

Από τη Ρίο Άβε ο Κοεντράο είχε ξεκινήσει την καριέρα του, για να έρθει η μεταγραφή στην Μπενφίκα το 2007. Στη διάρκεια της τετραετούς παραμονής του στη Λισσαβόνα, οι «αετοί» τον παραχώρησαν δανεικό σε Νασιονάλ, Σαραγόσα και Ρίο Άβε. Το 2011 ήρθε η μεγάλη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, για 30 εκατομμύρια ευρώ. 

Το 2015 η «βασίλισσα» τον έστειλε δανεικό στη Μονακό και το 2018 στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, για να τον αφήσει ελεύθερο στο τέλος της σεζόν. Ο Κοεντράο επέστρεψε στη Ρίο Άβε, όπου έπαιξε πέρυσι, με συμπαίκτη, όπως και στη Σπόρτινγκ, τον στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ