Αθλητικά

14 Αυγούστου 2019 10:21 Τελευταία ενημέρωση : 14 Αυγούστου 2019 14:02

Ποια Πόρτο; Η Κράσνονταρ του Μπεργκ στον δρόμο του Ολυμπιακού

Διάβασέ μου το...

Οι Ρώσοι έκαναν το μεγάλο “μπαμ” μέσα στο “Ντραγκάο” και θα είναι το τελευταίο… εμπόδιο για τους Πειραιώτες πριν από τους ομίλους του Champions League.

Ποια Πόρτο; Η Κράσνονταρ του Μπεργκ στον δρόμο του Ολυμπιακού
-

Η μεγάλη “βόμβα” του γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League έσκασε στο “Ντραγκάο” και είχε θύματα τους “δράκους” της Πόρτο.

Παρά την ήττα της στη Ρωσία (0-1), η Κράσνονταρ όχι μόνο δεν πήγε στην Πορτογαλία για τουρισμό, αλλά κατάφερε να “πετάξει έξω” το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα play-offs.

Η ομάδα του Μάρκους Μπεργκ επιβλήθηκε με 3-2 της Πόρτο και πήρε με πανηγυρικό τρόπο το “εισιτήριο” για τα play-offs του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι Ρώσοι αιφνιδίασαν την Πόρτο στο ξεκίνημα του ματς και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο, απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων (3΄ Βιλένα, 13΄ Σουλεϊμάνοφ), ενώ έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το εντυπωσιακό 0-3 (34΄ Σουλεϊμάνοφ).

Οι “δράκοι” κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 με τα γκολ των Ζε Λουίς (57΄) και Λουίς Ντίαζ (76΄), χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα.

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεκίνησε βασικός για την Κράσνονταρ και αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στις 21 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κράσνονταρ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και η ρεβάνς στη Ρωσία θα διεξαχθεί στις 27 του μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ