Αθλητικά

15 Αυγούστου 2019 07:50

Σινσινάτι Όπεν: Αποκλείστηκε νωρίς ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Διάβασέ μου το...

Ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών απέναντι  στον Γερμανό Στρουφ και “αποχαιρέτησε” τη διοργάνωση.

Σινσινάτι Όπεν: Αποκλείστηκε νωρίς ο Στέφανος Τσιτσιπάς
-

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το απέδειξε με τις δύο διαδοχικές ήττες του στο Όπεν του Σινσινάτι. Μετά την ήττα στο διπλό με τον Νικ Κύργιο, “αποχαιρέτησε” τη διοργάνωση, αφού έχασε από τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ (Νο36 στον κόσμο) με 2-1 σετ.

Στο πρώτο του ματς στο απλό (είχε περάσει απευθείας από τον πρώτο γύρο), ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ με 4-6, αντέδρασε στο δεύτερο και παρότι έχανε με 4-5 στα σετ, κατάφερε να “επιστρέψει” και να νικήσει στο tie break με 7-6 (5), ωστόσο, στο τρίτο δεν τα κατάφερε, καθώς ο Στρουφ κατάφερε να φτάσει στο 7-6 (6) και μετά από ένα δραματικό αγώνα, που κράτησε 2 ώρες και 14 λεπτά, να πανηγυρίσει μία σπουδαία επιτυχία.

Ο 29χρονος Γερμανός θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο του τουρνουά τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που ανάλογα με την πορεία που θα έχει, θα φανεί εάν θα “ρίξει” από το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης τον Στέφανο Τσιτσιπά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ