Αθλητικά

17 Αυγούστου 2019 11:33

Αγωνία στην Εθνική για τον Σλούκα

Διάβασέ μου το...

Η συμμετοχή του Έλληνα γκαρντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας πλέον είναι αμφίβολη! Τι έδειξε η μαγνητική.

Αγωνία στην Εθνική για τον Σλούκα
-

Η νίκη με 83-63 επί της Ιταλίας στην πρεμιέρα της εθνικής στο 29ο Τουρνουά «Ακρόπολις» άφησε γλυκιά γεύση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, αλλά ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα προκάλεσε ανησυχία.

Ο διεθνής γκαρντ της Φενερμπαχτσέ υπέστη κάκωση στη γάμπα του δεξιού ποδιού, μετά από επαφή που είχε με παίκτη της Ιταλίας στο φινάλε της 1ης περιόδου και ενώ δεν είχε προλάβει να αγωνιστεί ούτε 2 λεπτά. Ο Σλούκας δεν επέστρεψε στο παρκέ, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το φυσικοθεραπευτή στον πάγκο μέχρι το ημίχρονο και εν συνεχεία συνέχισε αγωγή στα αποδυτήρια.

Η μαγνητική, όμως, που έβγαλε ο Σλούκας έδειξε αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου. Έτσι, η συμμετοχή του Έλληνα γκαρντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είναι πλέον αμφίβολη! Σε πρώτη φάση, ο Σλούκας δεν θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για την Κίνα, την Τετάρτη (21.08.2019), και θα μείνει στην Αθήνα για θεραπείες.

"Ο διεθνής γκαρντ άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης. Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ