Αθλητικά

21 Αυγούστου 2019 10:23

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να “κλέψει” τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα

Διάβασέ μου το...

Ποια ειναι η πρόταση των Καταλανών που επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο, την ώρα που η «Μεγάλη Κυρία» φέρεται να προσφέρει ...ζεστό χρήμα και τον Ντιμπαλά.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να “κλέψει” τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα
-

Δύο εβδομάδες πριν από το κλείσιμο της καλοκαιρινής αγοράς, σύμφωνα με την Marca, έφτασε η στιγμή η Μπαρτσελόνα να κάνει το τελευταίο βήμα για να προσπαθήσει να πάρει τον Νεϊμάρ από την Παρί ΣΖ .

Οι Καταλανοί όμως δεν μπορούν να διαθέσουν μετρητά, αφού σχεδόν 250 εκατομμύρια έχουν δαπανηθεί για Γκριεζμάν, Ντε Γιονγκ, Νέτο και Ζούνιορ Φίρπο.

Η ιδέα να δοθούν ανταλλάγματα παίκτες δεν προχώρησε, αφού ο Κουτίνιο που ήθελε η Παρί ΣΖ κατέληξε στην Μπάγερν, ενώ οι Ράκιτιτς και Ντεμπελέ δεν θέλουν να φύγουν από τη Μπαρτσελόνα.

Πάντως, στην Βραζιλία τα ΜΜΕ έγραψαν ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του, μπήκε δυναμικά και η Γιουβέντους, προσφέροντας 100 εκατ. ευρώ και τον Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με το ESPN, η Παρί απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για δανεισμό του Βραζιλιάνου και οψιόν αγοράς για το 2020.. Έτσι, η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τους Ισπανούς καταλήγει στην πρόταση να ζητήσει δανεικό τον Βραζιλιάνο με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα

Δανεισμός δύο χρόνων με υποχρεωτική αγορά τον δεύτερο: αυτή είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Παρί ΣΖ για τον Νεϊμάρ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo deportivo.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει για καθένα από τα δυο έτη ένα ενοίκιο , μεγαλύτερο από τα 8,5 εκατομμύρια που κατέλαβε η Μπάγερν στους Καταλανούς για τον Κουτίνιο και στο τέλος της δεύτερης σεζόν, είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην αγορά του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού.

Με αυτό τον τρόπο η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει χρόνο για να αποκτήσει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να αντιμετωπίσει το εγχείρημα τα επόμενα δύο χρόνια.

Πάντως στην Μαδρίτη οι εφημερίδες σήμερα σημειώνουν ότι η Ρεάλ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη για τον Νεϊμάρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ