Αθλητικά

25 Αυγούστου 2019 14:17

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το Κράσνονταρ

Διάβασέ μου το...

Μετά την πρωινή προπόνηση, ο Π. Μαρτίνς ανακοίνωσε την σύνθεση της αποστολής που αναμένεται να "σφραγίσει" την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το Κράσνονταρ
-

O Πέδρο Μαρτίνς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για τη Ρωσία, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ, στον επαναληπτικό αγώνα των Play-offs του UEFA Champions League (27.08/22:00)

Η αποστολή του Ολυμπιακού, που την Τρίτη θριάμβευσε (4-0) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», θα αναχωρήσει αύριο στις 10:30 το πρωί.

Η αποστολή:

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Αύριο στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο Krasnodar Stadium, με τους Μαρτίνς και Σεμέδο, ενώ η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 19:30.

Σλοβένος ο διαιτητής

O 43χρονος Σλοβένος διαιτητής, κατηγορίας Elite, Νταμίρ Σκόμινα, ορίστηκε από την UEFA, να διευθύνει την επαναληπτική αναμέτρηση για τα play off του Champions League, ανάμεσα σε Κράσνονταρ και Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τρίτη. Ο Σκόμινα ήταν διαιτητής στον τελευταίο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ (2-0), ενώ είχε «σφυρίξει» στη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, τους ομίλους του Champions League.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιούρι Πραπρότνικ, δεύτερος ο Ρόμπερτ Βουκάν και τέταρτος διαιτητής ο Ράντε Ομπρένοβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ