Αθλητικά

15 Σεπτεμβρίου 2019 21:38 Τελευταία ενημέρωση : 16 Σεπτεμβρίου 2019 15:20

“Ανάσα” για τον Πανιώνιο

Διάβασέ μου το...

Οι “κυανέρυθροι” νίκησαν την ΑΕΛ και έφτασαν τους -3 βαθμούς...

“Ανάσα” για τον Πανιώνιο
-

Την πρώτη εφετινή νίκη του στη Super League σημείωσε ο Πανιώνιος. 

Επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Νόβιτας Μαξίμοβιτς στο 56΄ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και μετά από όμορφο 1-2 με τον Καμαρά. 

Στην αναμέτρηση, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, ο Πανιώνιος με τον Νίκκι Παπαβασιλειου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του (ο πρώτος Κύπριος προπονητής που ανέλαβε ομάδα της super league) κατόρθωσε να πάρει τους πρώτους βαθμούς του καθώς ξεκίνησε την σεζόν με -6 

Η ομάδα της Λάρισας που ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο κι έχασε ευκαιρίες στο 5΄ με τον Ουάρντα (σουτ δίπλα από το δοκάρι) και στο 29΄ με τον Φατιόν (δυνατό σουτ πάνω στον Κότνικ), έπαιζε από το 79΄ με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ζίφκοβτς με 2η κίτρινη κάρτα. Παράλληλα παρέμεινε χωρίς νίκη στη διοργάνωση και με μόλις ένα βαθμό στη συλλογή της. 

Οι συνθέσεις: 

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Άρτσε (82΄ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς (90+3΄ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Αραμπούλι, Τσιλούλης, Καμαρά (76΄ Παπανικολάου). 

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας (69΄ Νούνιτς), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μιχαήλ, Κάτσε, Καρανίκας, Φατιόν (69΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Μπούστος (75' Φιλίποβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα.