Αθλητικά

21 Σεπτεμβρίου 2019 11:56 Τελευταία ενημέρωση : 21 Σεπτεμβρίου 2019 20:47

Super League: η Κυριακή των ντέρμπι

Διάβασέ μου το...

Δεσπόζει το ντέρμπι των "αιωνίων" στην 4η αγωνιστική. Ντέρμπι και στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ και τον ανεβασμένο Άρη.

Super League: η Κυριακή των ντέρμπι
-

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League βάζει... φωτιά στο βράδυ της Κυριακής. Δεν είναι μόνο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ και τον ανεβασμένο Άρη, αλλά και αυτό των "αιωνίων", με αντιπάλους τον ευρισκόμενο σε κρίση Παναθηναϊκό και τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό.

Στις 18:30, το γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ των τριών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, ευελπιστεί να κάνει... καρέ επιτυχιών ωστόσο ο Άρης θα έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά το επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του υπηρεσιακού τεχνικού Απόστολου Τερζή δείχνει να έχει λειτουργήσει ευεργετικά στους "κίτρινους" που πέρυσι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του "Δικεφάλου του Βορρά". Το κλίμα, ωστόσο, είναι ήδη τεταμένο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης εναντίον της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Δυο ώρες αργότερα, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι και να φτάσει στην πρώτη φετινή του επιτυχία. Μετά το κάζο του "Κλεάνθης Βικελίδης", η ομάδα του Γιώργου Δώνη ψάχνει την εξιλέωση και μάλιστα μπροστά στους οπαδούς της - ή όσους τουλάχιστον μεταβούν στο Μαρούσι μιας και κάποιοι σύνδεσμοι οργανωμένων έχουν αποφασίσει αποχή. Και τι καλύτερη ευκαιρία για τους "πράσινους", όταν αντίπαλος είναι ο "αιώνιος αντίπαλος", Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και, μάλιστα, την Τετάρτη πήραν ισοπαλία 2-2 από την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, έχοντας βρεθεί με δύο τέρματα πίσω στο σκορ!

Το Σάββατο, η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού προϊδεάζει για συγκινήσεις μιας και ΝΠΣ Βόλος και ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει άκρως θετικά τη σεζόν ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας θα ψάξει για τους πρώτους φετινούς βαθμούς ωστόσο το έργο του απέναντι στον Ατρόμητο μόνο εύκολο δεν θα είναι. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται στο Αγρίνιο. Ο δίχως βαθμό Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΚ που μετράει τρεις σερί νίκες - σε όλες τις διοργανώσεις - με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της Κυριακής, η Ξάνθη θα προσπαθήσει να διευρύνει το ιστορικό ρεκόρ που έχει ήδη πετύχει (3x3) όμως η ΑΕΛ αναζητά την πρώτη φετινή της επιτυχία ενώ λίγο αργότερα στη Λαμία, ο σύλλογος της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο με τις δυο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 2019

17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗ (NS1)

19:30 "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (NS2)

20:00 Γήπεδο Παναιτωλικού Παναιτωλικός - ΑΕΚ (ΕΡΤ)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 2019

15:00 "AEL FC Arena" Λάρισα - Ξάνθη (NS1)

18:30 Γήπεδο Τούμπας ΠΑΟΚ - Άρης (PAOK TV)

19:30 ΔΑΚ Λαμίας Λαμία - Πανιώνιος (ΕΡΤ)

20:30 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (NS1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ