Αθλητικά

21 Σεπτεμβρίου 2019 21:54

Έκανε “σεφτέ” ο Αστέρας Τρίπολης

Διάβασέ μου το...

Νίκησε τον Ατρόμητο και πανηγύρισε το πρώτο του “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα.

Έκανε “σεφτέ” ο Αστέρας Τρίπολης
-

Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη εφετινή του νίκη στη Super League, με 2-1 επί του Ατρόμητου, που συνεχίζει να αγνοεί το “τρίποντο”!

Τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι Αρκάδες, με τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 3΄ και στο 6΄, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, μείωσαν το σκορ στο 53΄ με τον Ρισβάνη, αλλά δεν μπόρεσαν να φθάσουν στην ισοφάριση.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε σαν “υπνωτισμένη” στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες για να “σφραγίσουν” από πολύ νωρίς τη νίκη τους (δοκάρια με τους Μαρκ Φερνάντεζ και Ριέρα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο δεύτερο μέρος η άμυνα της ομάδας του Μπόρχα Χιμένεθ δέχτηκε μεγαλύτερη πίεση, αλλά άντεξε και πέτυχε μία μεγάλη νίκη, που θα την βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το εφετινό ξεκίνημα του Ατρόμητου δεν έχει καμία σχέση με αυτά των τελευταίων ετών. Μετά από 4 αγωνιστικές το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου μετρά ήδη δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, έχοντας ήδη δεχτεί 8 τέρματα, τα περισσότερα (με τον Παναθηναϊκό) από τις υπόλοιπες 12 ομάδες της κατηγορίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Άνχελ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα (76΄ Ρίτζις), Μαρκ Φερνάντεζ, Λουίς Φερνάντεθ (86΄ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (64΄ Μπόρχα Φερνάντεζ).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Νάτσος, Ρισβάνης, Κούτρης, Κατράνης, Μάντσον (46΄ Νταβιότης), Καχίλα (21΄ Μπαένα), Χαρίσης, Ρόσα (89΄ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος.