Αθλητικά

17 Οκτωβρίου 2019 08:19

Πέθανε ο μποξέρ που έπεσε σε κώμα από τις γροθιές του αντιπάλου του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο 27χρονος μποξέρ είχε πέσει σε κώμα από τα χτυπήματα του αντιπάλου του κατά την διάρκεια αγώνα.

Πέθανε ο μποξέρ που έπεσε σε κώμα από τις γροθιές του αντιπάλου του (βίντεο)
-

Πέθανε ο Βρετανός μποξέρ Πάτρικ Ντέι ο οποίος είχε πέσει σε κώμα από το περασμένο Σάββατο μετά τον αγώνα απέναντι στον Αμερικανό Τσαρλς Κόνγουελ.

Ο 27χρονος μποξέρ άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του» όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Ο Πάτρικ Ντέι έπεσε νοκ άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα, από τα χτυπήματα του αντιπάλου του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Αρχικά η κατάσταση του δεν φάνηκε να είναι τόσο σοβαρή, παά τα πολύ δυνατά χτυπήματα που είχε δεχθεί. Μεταφέρθηκε μεν με φορείο εκτός ρινγκ, αλλά στο δρόμο για το νοσοκομεία υπέστη κάποιου είδους κρίση.

«Ήταν γιος, αδερφός και φίλος για πολλούς. Η ευγένεια του Πατ, η γενναιοδωρία του έκανε εντύπωση σε όλους. Ο Πάτρικ Ντέι δεν χρειαζόταν να παίζει μποξ. Προερχόταν από μια καλή οικογένεια, ήταν έξυπνος, μορφωμένος, με καλές αξίες και είχε άλλους τρόπους να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Επέλεξε να παίζει μποξ γνωρίζοντας τα ρίσκα που παίρνει κάθε μποξέρ όταν μπαίνει στο ρινγκ. Το μποξ ήταν αυτό που αγαπούσε να κάνει ο Πάτρικ. Με αυτό αποτελούσε έμπνευση για τους ανθρώπους και αυτό ήταν που τον έκανε να νιώθει ζωντανός» πρόσθεσε ο ατζέντης του.

Στο βίντεο φαίνιονται τα χτύπηματα που δέχθηκε ο Ντέι, από τα οποία τελικά έχασε την ζωή του.