Αθλητικά

20 Οκτωβρίου 2019 18:48

“Ανάσανε” ο Αστέρας, “βυθίζεται” ο Πανιώνιος

Διάβασέ μου το...

Με το “διπλό” έφυγαν από την Νέα Σμύρνη οι Αρκάδες…

“Ανάσανε” ο Αστέρας, “βυθίζεται” ο Πανιώνιος
-

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League (και πρώτη εκτός έδρας) πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο τον Πανιώνιο. 

Το απευθείας φάουλ του Μαρκ Φερνάντεζ στο 44΄ ήταν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης (1-0) και χάρισε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στους Αρκάδες, τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στο... μείον, αφού είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με ποινή έξι βαθμών, και επιβεβαιώνουν ότι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό. 

Οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση και πάθος, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν θετικός όποτε χρειάστηκε να επέμβει. Να σημειωθεί ότι στο 89΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος. 

Το γεγονός που στιγμάτισε τον αγώνα, πάντως, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Κότνικ στο 16ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του Χαουρέγκι και κατάφερε να διώξει τη μπάλα, όμως ο Ισπανός επιθετικός τον βρήκε με τις τάπες στο πρόσωπο. Ο Σλοβένος γκολκίπερ αντικαταστάθηκε από τον Μαλέρμπ, του έγιναν ράμματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ (20΄ Μαλέρμπ), Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου (74΄ Σιντί Αλί), Αραμπούλι, Δούμτσιος (58΄ Τσιλούλης) 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεζ, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο (85΄ Κώτσιρας), Ριέρα (53΄ Μπ. Φερνάντεζ), Μ. Φερνάντεζ, Χαουρέγκι (88΄ Μπαράλες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ