Αθλητικά

09 Νοεμβρίου 2019 07:58

Super League: ντέρμπι γοήτρου και ουσίας στο ΟΑΚΑ

Διάβασέ μου το...

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν τη δική τους μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Super League: ντέρμπι γοήτρου και ουσίας στο ΟΑΚΑ
-

Οι σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζονται στο πρωτάθλημα της Super League. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν τη δική τους μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής, σε ένα ντέρμπι στο οποίο οι δυο ομάδες πέραν του γοήτρου έχουν και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Οι "πράσινοι" φιλοδοξούν να «χτίσουν» πάνω στην εμφάνιση και την ισοπαλία 2-2 που απέσπασαν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, οι δε "κιτρινόμαυροι" να κερδίσουν επιτέλους ένα ντέρμπι μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στο «Πανθεσσαλικό» με τον Χουάν Φεράντο να παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στον πάγκο του ΝΠΣ Βόλου, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό που ακόμη αναζητεί την παρθενική φετινή του νίκη. Λίγες ώρες αργότερα, στο Ηράκλειο, ο εξαιρετικός φέτος ΟΦΗ δοκιμάζει τις αντοχές του επί 44 αγώνες αήττητου ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή, πέραν της αθηναϊκής μονομαχίας, ο Άρης περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανιώνιος κοντράρονται στα Πηγάδια ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει κούραση και απογοήτευση από την ήττα 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο για το Champions League, καθώς φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Το βράδυ της Δευτέρας, Λάρισα και Λαμία ρίχνουν την αυλαία για δυο εβδομάδες, μιας και ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO2020.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 09 Νοεμβρίου, 2019

17:15 «Πανθεσσαλικό Στάδιο» ΝΠΣ Βόλος - Παναιτωλικός NS1

19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ΟΦΗ - ΠΑΟΚ NS2

Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 2019

15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης - Αστέρας Τρίπολης NS1

17:00 «Ξάνθη Arena» Ξάνθη - Πανιώνιος ΕΡΤ

17:15 «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός - Ατρόμητος NS2

19:30 «Ολυμπιακό Στάδιο» Παναθηναϊκός - ΑΕΚ NS1

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, 2019

19:30 «AEL FC Arena» Λάρισα - Λαμία NS1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ