Αθλητικά

09 Νοεμβρίου 2019 19:19 Τελευταία ενημέρωση : 10 Νοεμβρίου 2019 17:10

Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο

Διάβασέ μου το...

Σε ένα ματς με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα, οι γηπεδούχοι έκαμψαν την αντίσταση του Παναιτωλικού.

Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο
-

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ο Βόλος επικράτησε με 3-2 του Παναιτωλικού, στον αγώνα που άνοιξε την 10η αγωνιστική της Super League. Οι νεοφώτιστοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τελικά “γύρισαν” το παιχνίδι και γεύτηκαν τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά από τις 21 Σεπτεμβρίου, όταν τότε είχαν επικρατήσει του ΟΦΗ. Χωρίς νίκη παραμένει ο Παναιτωλικός. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μουνίθ (55'), Μάντζης (66') και Γέντρισεκ (78'), ενώ για τους φιλοξενούμενους βρήκαν δίχτυα οι Σανιά (39') και Αριγίμπι (68'). Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα του Αγρινίου, καθώς στο 64' ο Σιέστεντ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να κυνηγάνε το γκολ. Στο 11' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τους Ντάλσιο και Νταχάρ να αποτυγχάνουν να σκοράρουν. Δύο λεπτά αργότερα ο Βόλος έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ζοάο αστόχησε σε τετ α τετ. Στο 39' ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό. Ο Σανιά με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο 55' ο Μουνίθ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στο 64' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιέστεντ. Η αριθμητική υπεροχή στοίχισε στην ομάδα του Χάβου και δύο λεπτά αργότερα ο Βόλος “γύρισε” το παιχνίδι. Μετά από κόρνερ ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων κι έκανε το 2-1. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν άμεση. Στο 68' ο Αριγίμπι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Στο 78' οι νεοφώτιστοι σημείωσαν το τρίτο και νικητήριο γκολ. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιαννακόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ζοάο έπιασε την κεφαλιά και ο Γέντρισεκ με κεφαλιά “ψαράκι” έκανε το 3-2. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Βόλος πήρε την σπουδαία νίκη.

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46' Μάντζης), Τόρες (71' Αουγκούστο), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο (46' Μπάλμπι), Ντάλσιο (82' Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (67' Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ