Αθλητικά

19 Νοεμβρίου 2019 15:42 Τελευταία ενημέρωση : 19 Νοεμβρίου 2019 23:10

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε ως αρχηγός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Διάβασέ μου το...

Στα χέρια της Αστυνομίας ο πρώην άσος του Άρη. Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση για τη σύλληψή του και πληροφορίες για τη δράση του.

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε ως αρχηγός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
-

 

Στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε, προχώρησε η ισπανική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με ακόμη 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του. 

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα, γι' αυτόν τον λόγο η επιχείρηση ονομάστηκε «Maskoke». Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 150 αστυνομικοί, πραγματοποιήθηκε στις πόλεις Μάλαγα, Σεβίλλη και Γρανάδα, ενώ κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τόνοι χασίς, αλλά και όπλα.

Στην Ελλάδα ο Κόκε εκτός από τον Άρη, αγωνίστηκε και στη Βέροια, ενώ είχε και διεθνή καριέρα. Ο 36χρονος είχε φορέσει τις φανέλες των Μάλαγα και Ράγιο Βαγιεκάνο στην Ισπανία, της Μαρσέιγ στη Γαλλία και της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία.

Ο Κόκε έκλεισε την καριέρα του στον Άρη πριν μία τριετία, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση της ισπανικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του Κόκε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ